Català

CuFFinalment ha arribat el servei que estavem esperant. Des de fa temps molts veïns europeus estan gaudint amb la creixent acceptació dels avantatges de la “Vererinària Mòbil” per els animals de companyia, ha arribat per fi a la Costa Brava aquest enyorat servei de consulta i tractament a domicili.

Després del la seva corresponent col·legiació al Col·legi Oficial de Veterinaris de Girona, la veterinària alemanya Christinae Jahnke, ofereix un servei de salut animal primari a domicili, de caràcter clínic, curatiu, preventiu profilàctic i d’assessorament en temàtiques d’alimentació, reproducció, adequades condicions de tinença, etc.

La relació d’activitats i prestacions inclou, entre d’altres, la implantació de microxips i el registre, vacunació, higiene general, curacions, tractament de patologies de la pell, al·lèrgia, parasitologia, malalties infeccioses, otorrinolaringologia, trastorns hormonals, sanejament i higiene dental, buidat de glàndules anals, eutanàsia… Un conveni de col.laboració amb una prestigiosa clínica de l’Empordà li permet realitzar aquelles intervencions d’índole invasiva com l’esterilització, castració i cirurgia menor.

La consulta a domicili té substantives bondats de cara a l’animal malalt: és atès en el seu entorn familiar, sense l’estrès del transport i l’estada a la sala d’espera, a més no hi ha risc de contagi. Per al propietari representa la comoditat, la millor economia del seu temps i l’aprofitament d’aquest per realitzar altres tasques cotidanes mentre espera per la visita. I una cosa no menys important: per aquest luxe no ha de pagar més del que paga habitualment.

La Unitat Mòbil “Veterinär-Mobil Jahnke” està habilitada amb tot el material de curació, estris i instrumental mèdic i de diagnòstic necessaris per a l’exercici d’aquesta modalitat. Està localitzable gairebé les 24 hores del dia, inclosos caps de setmana i dies festius. El seu radi d’acció està emmarcat entre el Baix i l’Alt Empordà, des d’Estartit fins a Sant Feliu de Guíxols i les seves localitats adjacents.

Christiane és graduada de la Freie Universität Berlin i compta ja amb 30 anys d’experiència professional com veterinària autònoma en clíniques i consultoris d’Alemanya i Austràlia. Fins al maig de 2011 va mantenir el seu consultori mòbil “Mobile Kleintierpraxis Jahnke” en la jurisdicció de Dortmund.

Les seves dades
Consultes Veterinàries a Domicili
“Veterinari Mòbil Jahnke
Med. Christiane Jahnke
Col.legiada Nº: Gi-974

Tel: 672.477.649